-----
Wyścig:
Bardzo dobre kwalifikacje, wynik ponad możliwości.. Jednak świadomy byłem kiepskiego stintu. W wyścigu starałem się trzymać tempo Piotrka, na ostatniej mieszance Soft jadąc już do mety zabrakło mi skupienia albo nie wiem czego, wyspinowałem dzwona w bandę a naprawy 90s spaliły silnik. Trochę fajnej bliskiej walki było. Tuż przed dzwonem Szymon jechałeś chyba za mną (nie miałem niebieskich flag - uznałem że dystans się w miarę trzyma na moich świeżych oponach).
-----
Sezon:
1. Duże Podziękowania dla Administracji, za to że za friko poświęcają sporo czasu i to ogarniają w fajnej formie. Gdyby nie takie ligi jak ta bylibyśmy skazani na NFS na publikach lub jakieś inne pół-symulacje z masą wariatów na starcie. Tylko takie ligi moim zdaniem w sposób wartościowy tworzą rozrywkę na takich platformach i tylko na takim poziomie;
2. Podziękowania dla Wszystkich współzawodników. Dostarczyliście mi dużo frajdy i mam nadzieję że momentami ze wzajemnością;
3. Słowa uznania dla duetu komentującego co weekend wyścigowe GrandPrix - Pawła i Dominika. Wasza relacja jest zawsze pełna emocji, merytorycznej dyskusji i ciekawostek. Moglibyście iść w miasto w niedzielę wieczór ale jednak poświęcacie czas by widowisko było ciekawe a potem by zawodnicy mogli się ekscytować widowiskiem po raz drugi. Transmisja to także znajomi graczy, niekiedy nadaje to sens czasu jaki poświęcamy i można wciągnąć w to także znajomych przez co można się umówić na piwo, posadzić gości przed telewizorem na 2h na relacji a samemu uciąć sobie wyścig hehe;
4. Jestem zadowolony z mojej frekwencji 77.8%;
Jestem zadowolony z ogółu doznań w sezonie, z kwalifikacji i startów jak i Lap1;
Jestem zadowolony z nadanej tylko 1 kary za zapomnienie się z linią wyjazdową podczas GP Hiszpanii, wobec czego mam nadzieję że nikomu nie przeszkadzałem w trakcie sezonu i wszystko było fair play lub w normach RaceAccident;
Nie jestem zadowolony jedynie z mojego tempa wyścigowego, stinty to zdecydowanie najsłabsza strona chyba.
Dzięki za wspólne niedzielne wieczory na torach F1 całego świata! Za emocje i adrenalinę
Edited by: Sync - Mon, 27/11/2017 - 01:18